KO SAM JA?

Zovem se Milutin Lađević. Rođen sam u Boru , 5. januara 1996. godine. Završio sam osnovnu školu OŠ “Sveti Sava” u Boru 2011. godine. Sada sam završna godina Medicniske škole u Zaječaru i živim u Domu učenika srednjih škola Zaječar. Nakon srednje škole planiram da upišem Tehnološki fakultet u Leskovcu , odsek Industrijski dizajn tektilnih proizvoda. Ucestvovao sam u projektu “Rodni aktivator”. “Rodni Aktivator” je projekat koji se bavi informisanjem mladih o rodnom pitanju a i prevencijom rodno zasnovanog nasilja. Projekat implementira Omladinski klub 019 u okviru UG “Dečja radost”. Bavim se glumom aktvno već 3 godine u skolpu dramske sekcije Doma učenika srednjih škola Zaječar.
Povod za otvaranje ovog bloga je moje intersovanje za modu. Želja mi je da ljudima predstavim moj stil oblačenja kao i da razbijem stereotipe o tome da je samo skupa i markirana odeća lepa. Oblačim se po buticima , Second Hand-ovima i ostalim radnjma. U mom ormanu mogu se pronaci najrazličitiji komadi odece i aksesoara. Od Tommy Hilfiger pantalona , Boss-ove majce preko polovnih majci i vernih kopija modernih trendova aksesoara do komada odece koji su me koštali samo 50 dinara. Moj stil oblačenja je raznolik. Pratim svetske trendove ali neretko smelo ukombinujem komade odece za koje smatram da su dobra kombinacija , iako odskaču od trendova današnjice.
S’ vremena na vreme bavim se i ručnom izradom nakita , češće za sopstevene potrebe. Svaki komad tog nakita naćiće se na ovom blogu u kategoriji “My Masterpiece”. Uskoro će se na sajtu naći katergorija “Uradi sam” koja nudi jednostavna rešenja sa sitne modne probleme.U svakoj kombinaciji videćete deo mene , ono što predstavlja moj lični pečat. Za početak izabacio sam 3 look-a. I svake naredne nedelje izaćiće po jedan novi.
S poštovanjem , Milutin Lađević
Uzivajte!

Нема коментара:

Постави коментар