четвртак, 18. фебруар 2016.

Milica Staletovic

Prosto ne znam odakle da krenem. Svima vama je vec poznato da je Milica igrala jako veliku ulogu, i dalje je igra u mom blogovanju.

Pre svega kako bih se uverio da sigurno znate o kome pricam, iako sumnjam da vam ovo lice nije poznato, evo Milicinih fotografija:




2014. godine odazvala mom pozivu i odradila seriju look-oa za pocetak blogovanja. Ukoliko se pitate kakva je kao fotograf tu nema dileme, saradnja sa njom je raj na zemlji. Ne preuvelicavam, ali ona stavrno nemoguce pretvara u moguce. Toliko talenta i privrzenosti poslu jako retko vidjam. Evo nekih od njenih fotografija:












To je samo mali deo onoga sto smo realizovali. Sledeca jako bitna stavka jesu logoi koje sam dobio pre par dana. Naravno da je njihov tvorac Milica Staletovic i sve zasluge idu njoj. Kako logoi izgledaju imate prilike da vidite na sledecim fotografijama:

 


I poslednje i nikako najmanje vazno, mimo svih poslovnih realizacija Milica je uvek bila tu da se nadje kao pravi prijatelj, sa pravim recima u pravom trenutku. Savetodavna kakva je, hiljadu puta mi je pomogla u dilemama koje su me mucile oko bloga. ML's Avenue sprema njoj jedan paketic za koji i ona sama zna, a pred vama ce se naci u kategoriji SARADNJA / TEAMWORK.

P.S. Ne postoje reci koje bi opisale dozu zahvalnosti prema Milici za sve sto je ucinila za mene!






Нема коментара:

Постави коментар